Το www.drmattapharmacy.gr αποτελεί τη διαδικτυακή επέκταση του Φαρμακείου "Μερόπη Μάττα", που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, καθώς και πολύ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. (Διεύθυνση: Αγίου Δημητρίου 68

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας πελάτες ότι οι εκπτώσεις του φαρμακείου ενδέχεται να διαφέρουν από τις εκπτώσεις του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.drmattapharmacy.gr. Αν κάποιος πελάτης επιθυμεί να δεσμεύσει την έκπτωση που βλέπει στο eshop μας, θα πρέπει να κάνει ηλεκτρονικά την παραγγελία του και να δηλώσει παραλαβή από το φαρμακείο μας.

Ο στόχος μας δεν περιορίζεται στην προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας καλλυντικών, ορθοπεδικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές. Το κυριότερο, προχωράει στην παρασκευή και παροχή πληθώρας προϊόντων που αποσκοπούν στην υγεία του σώματος, στη διατήρηση της νεανικότητας και της ελαστικότητας του δέρματος και στην εξασφάλιση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Η πηγή της δύναμής μας είναι η φύση και η αγάπη μας για αυτή.

Η επιλογή των συστατικών γίνεται πάντα μετά από ενδελεχή βιβλιογραφική έρευνα σχετικά με τις φαρμακευτικές και τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων, από τη διδάκτορα φαρμακοποιό Μερόπη Μάττα.

Ο συνδυασμός των κατάλληλων φυτικών εκχυλισμάτων, των βαμμάτων και των αιθέριων ελαίων στα προϊόντα μας, διασφαλίζει την υγεία του σώματος μας, αναζωογονεί την επιδερμίδα και επιταχύνει την ίαση δερματολογικών και άλλων παθήσεων.

Παράλληλα, το φαρμακείο μας, με την πολυετή εμπειρία στην παρασκευή φυτικών προϊόντων, σας παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του δέρματος και του εκάστοτε προβλήματός σας.

Τέλος, σας προτείνουμε να γνωρίσετε τις κηραλοιφές μας, που κυκλοφορούν πλέον με την εμπορική ονομασία "dr.Matta". Η πλούσια ενυδατική, επουλωτική και θρεπτική τους σύσταση επιβάλλει την παρουσία τους σε κάθε σπίτι.

  • Βιογραφικό - Δημοσιεύσεις
  • Βιβλία της συγγραφέως Μερόπης Μάττα